Canon PFI 107, Premium Zamjenska Tinta Žuta 130 ml

50142786
80,00 BAM *

uključujući PDV dodajući troškove dostave

Odmah isporučivo, vrijeme dostave oko 1-3 radna dana

 • 1482
Za kupovinu potrošnog materijala za svoj uređaj, imate nekoliko mogućnosti i mnogo... više
Informacije o proizvodu "Canon PFI 107, Premium Zamjenska Tinta Žuta 130 ml"

Za kupovinu potrošnog materijala za svoj uređaj, imate nekoliko mogućnosti i mnogo različitih razina kvalitete. Kvaliteta današnjih proizvoda kreće se od vrlo visokih do vrlo niskih, sa svakom razinom između. Sa ovim tipovima proizvoda se susrećete na našem tržištu:

 • Originalni potrošni materijal (OEM)
  Najskuplja opcija na tržištu. U ovom slučaju, uređaj i potrošni materijal proizvodi ista firma. Na primjer: ako imate HP-ov uređaj, OEM potrošni materijal je proizveden od strane HP-a.
 • Obnovljeni/reciklirani i punjeni potrošni materijal
  Obnovljeni/reciklirani potrošni materijal izrađuje se rastavljanjem "OEM" kasete, zamjenom istrošenih dijelova, punjenjem, ponovnim sastavljanjem te testiranjem. Neki proizvođači zamjenjuju samo dijelove koji su istrošeni, a neki će jednostavno izbušiti rupu u bočnoj strani spremnika, napuniti patronu i nazvati to obnovljenim/recikliranim/zamjenskim proizvodom.
 • Kompatibilni potrošni materijal
  Kompatibilni potrošni materijal proizvode proizvođači nevezani za proizvođače printera. Sve je novo na spremniku, uključujući sve dijelove i samu patronu. Najsličnije je s kvalitetom i sastavom originalne boje. Ugledni proizvođači imaju ISO certifikate i slijedit će stroge mjere kontrole kvalitete kako bi osigurali da kvaliteta ispisa kao i broj ispisanih stranica bude isti ako ne i veći od originalnih proizvoda.
  Svi naši proizvodi imaju ISO 9001 kao i ISO 14001 certifikat koje možete vidjeti na ambalaži naših proizvoda. Uzimanjem svog potrošnog materijala kod nas osiguravate kvalitetu ispisa kao i dugoročnost Vaših štampača. Na sve naše proizvode nudimo godinu dana garancije, imate pravo na reklamaciju kao i na povrat novca.

Naši kompatibilni proizvodi su posebno dizajnirani za stvaranje vrhunskih ispisa. Korisnici mogu očekivati da će sa svojim uređajem proizvesti jake i žive boje na papiru. Naši artikli su izrađeni na profesionalnim strojevima i timovima inženjera i sve sa jednim jedinim cilijom : ponuditi istu kvalitetu kao i originalni proizvodi.

Capacity: 130 ml
Dodatne poveznice do "Canon PFI 107, Premium Zamjenska Tinta Žuta 130 ml"
Ocjene 0
Čitati, pisati i diskutirati o ocjenama... više
Ocjena kupca za "Canon PFI 107, Premium Zamjenska Tinta Žuta 130 ml"
Piši ocjenu
Ocjene će nakon provjere biti objavljene.

Polja označena sa * su obavezna polja.

Zadnje viđeno