Uvjeti kupovine

UVJETI I PRAVA KORIŠTENJA
Ovi uvjeti i prava korištenja definiraju način, prava i uvjete korištenja internet stranica www.tinteitoneri.com (u daljnjem tekstu: Web Trgovina) od strane posjetitelja. Tvrtka Digital Trading d.o.o. iz Čapljine, (u daljnjem tekstu: Tvrtka) je vlasnik Web Trgovine.

SADRŽAJ
Tvrtka zadržava u svakom trenutku pravo mijenjanja i ažuriranja Web Trgovine kao i izmjena i dopuna Uvjeta i prava korištenja Web Trgovine bez potrebe obavještavanja stalnih, privremenih ili novih korisnika i/ili posjetitelja. Posjetitelji bi stoga trebali periodički provjeravati Uvjete i prava korištenja. Korištenjem Web Trgovine nakon eventualnih izmjena i/ili dopuna prihvaćate ih bez obzira da li ste s njima upoznati ili ne.

ODGOVORNOST
Odgovornost Tvrtke je ograničena do vrijednosti kupljene robe u trenutku plaćanja. Tvrtka ne preuzima odgovornost niti će biti odgovorna za bilo kakve gubitke ili štete prouzročene samim proizvodima ili savjetima/informacijama/podacima prikazanim na Web Trgovini. Tvrtka nije odgovorna za bilo kakvu pogrešku u tekstu, slici, linkovima ili bilo kojem drugom djelu sadržaja. Cjelokupan sadržaj Web Trgovine je prikazan u najboljoj namjeri, ali Tvrtka ostavlja mogućnost nenamjerne pogreške i ovime upozorava korisnike da to imaju u vidu, a korisnici korištenjem Web Trgovine prihvaćaju takvu mogućnost.

AUTORSKA PRAVA
Sav materijal koji uključuje tekstove, slike, ilustracije, animacije, logo, audio i video i druge nespomenute dijelove sadržaja Web Trgovine su vlasništvo Tvrtke. Nije dozvoljeno njihovo kopiranje, citiranje, presnimavanje, objavljivanje, distribuiranje ili bilo koji drugi način korištenja bez dopuštenja Tvrtke, a u skladu sa Zakonom o intelektualnom vlasništvu.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA
Posjećivanjem i korištenjem Stranica prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.
Odabirom opcije Prijava na Newsletter dajete nam vašu suglasnost da vas elektronskim putem uključimo u naše marketinške i ostale aktivnosti.

NAČINI I UVJETI KUPNJE

KUPNJA
Uvjeti kupnje definiraju način i uvjete postupka naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe koja se nalazi i prodaje na Web Trgovini. Prodavatelj robe ponuđene na ovim stranicama je Tvrtka, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine (Web Trgovine) koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene uključuju PDV.

NARUČIVANJE
Robu je moguće naručiti 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem na Web Trgovini, a Kupac o istoj dobiva obavijest na e-mail adresu. Ukoliko Prodavatelj iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može navedene u narudžbi, a o roku i/ili nemogućnosti isporuke ostatka će pismenim putem na e-mail adresu obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Odluči li se Kupac na otkazivanje preostalog djela narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 7 radnih dana od zaprimanja odluke o otkazivanju i to uplatom na račun.

PLAĆANJE
Naručene artikle s troškovima dostave Kupac može platiti:
1. pouzećem (u gotovini prilikom primitka),
2. uplatom na račun prema zaprimljenoj ponudi na osnovu narudžbe.

POTVRDA NARUDŽBE
Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti na e-mail adresu unesenu u elektronski obrazac.

DOSTAVA
Dostava naručene robe vrši se uglavnom, ali ne i uvijek brzom kurirskom službom. Moguće su i iznimke tipa poštom ili vlastitom dostavom. Kupac ostavlja Prodavatelju isključivo pravo izbora načina dostave. Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 14:00h biti će otpremljene isti dan. Ostale narudžbe biti će otpremljene prvi sljedeći radni dan. Dostava u pravilu traje jedan do dva dana (ne računajući pritom dan same narudžbe, neradne dane i praznike). Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti na e-mail adresu o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, a roba je već plaćena, prodavatelj će vratiti novac uplatom na račun Kupca najkasnije u roku od 7 dana od dana primitka uplaćenog iznosa. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati (vidi REKLAMACIJA) dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 5 radnih dana od dana predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske ili kurirske službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ili ovlašteni preuzimatelj prilikom same dostave ne bude na adresi dostave roba će se privremeno zadržati u poštanskom uredu ili kod lokalne/regionalne jedinice kurirske službe, a o čemu Kupcu treba biti ostavljena obavijest sa točnim podacima. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku s pošte ili kurirske službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju i Prodavatelj je dužan, osim kod pouzeća, vratiti uplaćeni iznos umanjen za troškove dostave i povrata robe. Ukoliko Kupac koji nije zaprimio robu ponovno naruči robu na Web Trgovini Tvrtka zadržava pravo odbijanja daljnjeg procesuiranja narudžbe kao i pravo naplate poštanskih troškova od prethodnog slanja nepreuzete robe. Tvrtka prestaje biti odgovorna za naručenu i plaćenu robi u trenutku preuzimanja robe od strane kurirske službe. Tvrtka ne može garantirati i odgovarati za brzinu i uspješnost dostave od strane kurirske službe niti je spremna snositi bilo kakve posljedice vezane uz istu.

POŠTARINA

Vrijednost Cijenanarudžbe dostave
do 60.00 KM samo 10 KM
do 100.00 KM samo 9 KM
do 150.00 KM samo 8 KM
od 150.00 KM besplatna
Euroexpress do 20kg 12 KM
Preuzimanje na lokaciji tokom radnog vremena besplatno

POVRAT ROBE / REKLAMACIJA
Kupac ima pravo na povrat/reklamaciju neispravne ili robe s greškom u roku od 14 dana. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na mail: info@tinteitoneri.com nakon čega će Prodavatelj dati Kupcu upute o daljnjem postupanju. Prodavatelj će u najkraćem mogućem roku Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos ukoliko nije moguće realizirati zamjenu. Prodavatelj ne uvažava Kupcu pravo na reklamaciju u slučaju da je roba: oštećena nestručnim rukovanjem ili upotrebom; da je roba evidentno korištena i ispravna ili djelomično potrošena i ispravna; oštećena jer se Kupac nije pridržavao uputa za korištenje; oštećena mehanički fizičkim putem. Također reklamaciju nije moguće izvršiti ukoliko Kupac i računom i garantnim listom (za proizvode sa određenim periodom garancije) ne može dokazati da je roba kupljena upravo na Web Trgovini i kada.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Tvrtka smatra vašu privatnost kao i zaštitu vaših osobnih podataka svojim prioritetom. Tvrtka se obvezuje čuvati u tajnosti sve informacije i podatke o posjetiteljima Web Trgovine. Pristupom i korištenjem Web Trgovine prihvaćate postupke i mjere zaštite privatnosti, ali i da ne preuzimamo i ne snosimo odgovornost za bilo kakvu eventualnu zlouporabu navedenih podataka od strane treće osobe ukoliko ista do njih dođe bez našeg znanja i/ili volje.

OSOBNI PODACI
Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Tvrtka sazna tijekom vašeg korištenja Web Trgovine. Tvrtka se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju Web Trgovine. Tvrtka će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati bez vašeg znanja trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

REGISTRACIJA I PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA
Tvrtka prikuplja vaše osobne podatke prilikom vaše registracije na Web Trgovini. Svaki posjetitelj ima mogućnost registracije. Registracija na Web Trgovini potrebna je kako bi se posjetiteljima omogućila kupovina artikala. Isto tako služi u svrhu praćenja košarica tijekom pretraživanja proizvoda te u svrhu spremanja podataka o proizvodima korištenjem različitih opcija. Kao posjetitelj i informativni korisnik Web Trgovine niste se dužni registrirati i možete izabrati da se ne registrirate i time ne ostavite svoje osobne podatke, međutim u tom slučaju nećete biti u mogućnosti koristiti određene funkcionalnosti internet trgovine na Web Trgovini. U slučaju da od Tvrtke zatražite odregistraciju, Tvrtka se obvezuje da će sa Web Trgovine i iz Registra ukloniti sve vaše osobne podatke koji su uneseni prilikom registracije i korištenja Web Trgovine.

Zadnje viđeno